antet spt nou

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România anunță organizarea concursului de idei de afaceri, în perioada 17 – 28 August 2015, acțiune prevăzută în cadrul proiectului “Start pentru Tine!”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, Axa Prioritară 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare” Domeniul Major de Intervenție 5.2 „Promovarea sustenabilității pe termen lung a zonelor rurale în ceea ce privește dezvoltarea resurselor umane și ocuparea forței de muncă”.

La concursul de planuri de afaceri se pot înscrie persoane cu vârsta mai mare de 18 ani, care au participat la cursurile de competențe antreprenoriale organizate în cadrul proiectului “START pentru Tine!”

Planurile de afaceri pot fi depuse în perioada 17-28 august 2015, la sediul Asociației Centrul de Dezvoltare Smart Galați sau la adresa de e-mail: georgian.nicodei@ptir.ro .

În urma derulării concursului vor fi selectate cele mai bune 5 idei de afaceri care vor fi premiate cu 3000 de lei fiecare. Informatii suplimentare cu privire la organizarea concursului de idei de afaceri puteti obtine la office@ptir.ro, sau la numărul de telefon: 031 824 15 92.

subsol spt

Atasament

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *